Dermabrasion-mikrohionta ja tuotteet

Dermabrasion mikrohionta on monivuotisen työn tulos, jossa mikrohionta on viety aivan uudelle tasolle. Monipuoliset hoitomahdollisuudet perustuvat uudistettuun tekniikkaan. Carlton Professionalin mikrohionnassa on kaksi säätöä, toinen paineelle ja toinen kristallivirtaukselle. Kun säätönappulat voidaan myös lukita, mikrohionta on säädettävissä täydellisesti asiakkaan ihon mukaan ja saavutetaan optimaaliset hoitotulokset. Hoitopään automatiikka huolehtii turvallisuudesta. Kun hoitopää nostetaan iholta, kristallivirtaus loppuu. Lisäksi kristallivirtaus on ohjattu yhteen putkeen, jolloin laite ei tukkeudu. Dermabrasion on lähes äänetön ja täysin turvallinen.

Katso esite hoitotuloksista (PDF)

Dermabrasion-hiontalaite

Tuotteet

Carlton Professionalin kehittämät mikrohionnan hoitotuotteet varmistavat mikrohiontahoidon tulokset. Ne sopivat käytettäväksi mikrohiontalaitteen kanssa tai ilman. Täydellisen hoitotuloksen saavuttamiseksi, varmista että hoitajallasi on käytössä Carlton Professionalin Dermabrasion mikrohionta.

Entsymatic peeling paste (entsymaattinen kuorinta)

Täyteläinen naamio, joka kuivuu muutamassa minuutissa tulematta kuitenkaan kovaksi. Se irrottaa sarveissoluja siteistään samoin kuin kuorintaneste, mutta naamio tehostaa vaikutusta. Iho ei kuivu vaan tuntuu pehmeältä hoidon jälkeen, koska hypersarveistuma on poistettu fysiologisella menetelmällä. Iho näyttää hoidon jälkeen raikkaalta. Naamio auttaa parantamaan ärtyneen ihon tulehduksia.

Hoito-ohjeet

Levitä Pre-Peel lotionin (erikoisneste ennen kuorintaa) jälkeen entsymaattinen kuorinta tasaisesti siveltimellä hoidettavalle alueelle. Voidaan käyttää silmien lähellä. Naamio voidaan poistaa, kun tahna ei enää painettaessa tartu sormeen. Poistettaessa käytetään hiukan kitkaa ja sideharsotaitoksia, kosmeettista sientä tai frimatoria.

Pre-Peel Lotion (erikoisneste ennen kuorintaa)

Pre-Peel lotion desinfioi ihon ja pehmentää sarveissoluja keratolyyttisen vaikutuksen avulla.

Hoito-ohjeet

Käytä ennen ihonhoitoa. Levitä pumpulilla kasvoihin ja kaulaan. Älä pese pois. Asiakkaan on suljettava silmänsä. Aine saattaa aiheuttaa pistelyä iholla.

Post-Peel Lotion (erikoisneste etsymaattisen kuorinnan jälkeen)

Post-Peel lotion on tarkoitettu desinfioimaan jälkeenpäin akne tai muuten väriviallista ihoa. Ainetta pitäisi käyttää aina suoritetun mikrohionnan jälkeen ihon desinfiointiin ja rauhoittamaan ihoa.

Hoito-ohjeet

Puhdistuksen tai mikrohionnan jälkeen Post-Peel lotionia levitetään iholle pumpulilla yli kasvojen tai hoidetun alueen. Anna kuivaa (älä pese pois) ja jatka hoitoa.

Oxygen Moisturiser (happikosteuttaja)

Aktiivinen osa tässä nestemäisessä happiliuoksessa on H2O2 yhdiste, joka on valkaistu glyceriidi. Läpäistyään ihon, entsyymi jakaa H2O2 vapaaksi hapeksi, joka pureutuu soluihin, ja vedeksi joka kosteuttaa solua. Tässä tuotteessa valkaistut glyseridit ovat selvästi tulehdusta, ärsytystä estäviä aineita, jotka lisäävät ihonalaista verenkiertoa.

Hoito-ohjeet

Levitä nestemäistä happea ohuesti sormenpäillä iholle. Levitä ensin happiemulsio ennen muita voiteita. Jätä se hetkeksi imeytymään ihoon. Poista ylimääräinen ja sitten levitä varsinainen hoitovoide.

Harvoissa tapauksissa (1 %) saatetaan havaita ihon punertumista. Tämä ei ole allerginen reaktio vaan johtuu lisääntyneestä verenkierrosta ja on siten positiivinen esimerkki ihonpinnan parantumisesta etenkin vaurioituneilla alueilla. Punerrus häviää nopeasti hoidon jälkeen.

Rich Hyaluronic Serum (hyaluroniseerumi)

Hyaluroni on vahvin tunnettu biologinen kosteuden kuljettaja. Muut aktiiviset aineet, kuten Fucogel, toimittavat eri kerroksille tarpeellista kosteutta tuntien ajan. Tämä päällimmäisten ihokerroksien kosteuttaminen on tärkeää valmistelua optimaalisen hyödyn saamiseksi myöhemmin tulevilla aineilla.

Hoito-ohjeet

Hiero muutama tippa tasaisesti iholle ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan.

Epidermal Growth Factor Serum (epidermiksen rakentajaseerumi)

Auttaa ihoa uusiutumaan. Korjautuminen, uusiutuminen ja ihon vakauttaminen voidaan saavuttaa Vitasome:n kapseloidun aktiivisen kompleksisen vaikuttavan aineen avulla. Tämä johtaa selvään ihon kiinteytymiseen johtuen uusien ihosolujen lukumäärän kasvusta. Kompleksiset ihon identtiset kasvukertoimet tyyppiä EGF/ MPC stimuloivat hidastunutta solujen uusiutumista vahingoittuneessa ja ikääntyneessä ihossa. Carlton Peel Professional järjestelmässä tämä uusi solukompleksi on kapseloitu Vitasome:n ja kuljetetaan syvälle ihokerroksiin, missä ihon uusiutuminen alkaa.

Hoito-ohjeet

Yksi tai kaksi tippaa hoitoalueelle, hierotaan kevyesti sormenpäillä. Anna vaikuttaa.

Epidermal Growth Factor Cream (epidermiksen rakentajavoide)

Korkealaatuinen uusiva voide etenkin ikääntyneelle ja vahingoittuneelle iholle. EGF-kompleksin ansiosta solujen uusiutuminen stimuloituu ja voimistuu. EGF-kompleksiin kuuluu iholle identtisiä aktiivisia vaikuttaja aineita (Cytokine) orvaskeden kasvukertoimen tyypistä, jotka ovat sekä uusivia ja vahvistavia.

Epidermiksen rakentajavoide on ideaali uusiutumiseen ja rakentavaan hoitoon näivettyneelle, ikääntyneelle ja valon vahingoittamalle iholle etenkin mikrohionnan jälkeen, koska solujen biologinen aktiviteetti on noussut.

Hoito-ohjeet

Levitä hoidettavalle alueelle ja hiero kevyesti imeytymisen helpottamiseksi.

Vitamin C Cream Gel (C-vitamiinigeelinaamio)

C-vitamiinigeelinaamio yhdistää kolme toimijaa biokemikaalisessa yhdistelmässä. Se uudistaa solujen kasvualustaa sekä stimuloi kollageenisynteesiä. Suodattaa UVA- ja UVB-säteitä, mikä suojaa auringonvaloa vastaan. Tämän mahdollistaa C-vitamiinin läpäiseminen magnesiumasetaatin avulla ja sen erottaminen. Tämä tekee herkän C-vitamiinin vakaammaksi ja mahdollistaa sen kosmeettisen käytön.

Hoito-ohjeet

Naamio levitetään ja jätetään vaikuttamaan 15 minuutiksi. Naamio ei valu.

OPC Regenerating Cream (OPC uudistava voide)

Tämä erittäin ravitseva voide on kehitetty ihon ikääntymistä vastaan. Sen aktiivinen vaikuttaja Pycnogenol (OPC) neutraloi vapaita radikaaleja ja siten kääntää ikääntymisen vaikutuksia. Johtuen sen biologisesta koostumuksesta, tuote sopii kaikkien ihotyyppien uusiutumiseen. SPF suojaa ihoa auringon vahingoittavilta säteiltä (SPF/ suojakerroin 15 eurooppalaiselle iholle).

Hoito-ohjeet

Levitä hoidettavalle alueelle ja hiero kevyesti imeytymisen auttamiseksi. Suositeltu etenkin päivävoiteeksi mikrohionnan jälkeen.

Skin Refiner Fluid (ihon puhdistaja)

Tämä mineraaliöljystä vapaa emulsio on rikastettu Panthenol:lla ja vitamiineilla. Ihon normaaleja toimintoja vahvistava. Ärtynyt ja epäpuhdas iho korjautuu. Orvaskeden soluosaston stimuloinnista johtuen, ihosta tulee tasaisempi ja pehmeämpi.

Hoito-ohjeet

Levitä mikrohionnan jälkeen värivirheiselle, seborrhoiec- tai akneiholle.

Cell Protector Cream (solusuojavoide)

Tämän voiteen vaikutus on kevyen auringon suojan ja soluja uusivien aineiden yhdistelmä. Pycnogenol (a natural Bio-Flavanoide) neutraloi vapaita radikaaleja ja auttaa vähentämään ihon vanhenemista ja vahingoittumista. Lisätty suojakerroin 10 suojaa ihoa valosta aiheutuneen vahingon jälkeen.

Hoito-ohjeet

Täydellinen suoja mikrohionnan jälkeen. Ärsytys ja punaisuus laskevat nopeasti. Cell Protector Cream:a voidaan käyttää kaikille ihotyypeille uusivana hoitona.

Post Abrasion Soothing Gel (arpigeeli)

Tämä liukeneva, rasvoista vapaa pohjustusgeeli helpottaa levitystä mikrohionnan jälkeen etenkin vahvoissa hoidoissa. Uniikkien aktiivisten aineiden synergia nopeuttaa edelleen kudosten uusiutumista. Desinfioi yhdessä Post-Peel lotionin kanssa mikrohionnan jälkeen.

Hoito-ohjeet

Levitä Post Abrasion Soothing Geeliä ohueksi kerrokseksi ja anna sen kuivua. Muutaman minuutin kuluttua levitä uusi kerros. Geeli kuivuu hitaasti ja muodostaa hyvin ilmastoidun suojan kuin filmikalvon joka suojaa hoidettua aluetta. Hyaluronihappokalvo siirtää liukenevia ainesosia ihoon.